10 Mar
10Mar

רכיבים:

2 ק"ג אוסובוקו

פלפל,מלח,פפריקה מתוקה,שום גבישי,גריל עוף

קמח

500 מ"ל ציר מרק עוף/בקר

3 כפות טריאקי

בצל 

פטריות

שמן לטיגון 

אופן הכנה:

אוסובוקו מתבלים ,מקמחים מ2 צדדים ומטגנים במחבת או סמארט ליד עד להזהבה, מוציאים,בשמן שנשאר במחבת מטגנים בצל קצוץ ופטריות ,אפשר להשאיר אותן שלמות .מוסיפים טריאקי מערבבים.

שמים בסמארט ליד את הבשר מאליו בצל ופטריות  ,שופכים מעל ציר מרק עוף/בקר.

סוגרים לתוכנית סיר לחץ 50 דק.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.