25 Sep
25Sep

רכיבים :

בצל

קילו בשר צלעות פרוס לחתיכות בינוניות

2 כוסות אורז בסמתי

כף מלח,1/4 כפית פלפל שחור,כפית פפריקה מתוקה,½ כפית גריל עוף

ציר מרק 2 כוסות /2 כוסות מים רותחים. 

אופן הכנה:

פורסים בצל חצי עיגול,תטגנים במצב בישול צריבה hi עד לשקיפות בצל,מוסיפים בשר,סוגרים מכל הכיוונים,מוסיפים ציר מרק,מעבירים לתוכנית סיר רחיץ 30 דקות שיחרור מהיר,לאחר מכן מוסיפים אורז,וסוגרים ל4 דקות ,סיר לחץ שיחרור מהיר

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.