22 Jan
22Jan

רכיבים:

בצל

גזר

250 גר אפונה יבשה

כנפיים עוף מעושנות /קבנוס

2 תפוחי אדמה בינוניים

מלח,פלפל

אופן הכנה:

שוטפים את האפונה,אפשר בלי להשרות,השרתי חצי שעה במים קרים,מטגנים בתוכנית בישול צריבה את הבצל קצוץ וגזר שגורד בפומפייה,מוסיפים תפוחי אדמה חתוך לקוביות קטנות,את האפונה ואת הכנפיים המעושנות. מוסיפים מים רוטחים כ 3 ליטר,ככף מלח,חצי כפית פלפל . מעברים לתוכנית סיר לחץ 20 דקות.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.