29 Jul
29Jul

רכיבים:

סלק 2 יחידות בינוניות

2 תפוחי אדמה בינוניים

חצי לימון 

3 כפות סוכר 

כף מלח

להוספה אחרי הקירור

ביצה קשה מלפפון ,בצל ירוק

שמנת 

אופן הכנה:

מנקים את הסלק ,מקלפים ,ומגרדים בפומפייה בצד הגדול יותר

תפוחי אדמה ,מנקים ,מקלפים ,ופורסים לקוביות בינוניות

מוסיפים כ 3.5 ליטר מים רותחים

סוחטים מיץ מחצי לימון, מוסיפים לסיר

בנינג'ה סמארט ליד:

סיר לחץ 4 דקות ,שיחרור מהיר,מקררים

בכל צלחת מוסיפים ביצה קשה חתוכה, מלפפון ובצל ירוק, וכף שמנת ,מערבבים.


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.