רכיבים:
סלק 2 יחידות בינוניות
2 תפוחי אדמה בינוניים
חצי לימון
3 כפות סוכר
כף מלח
להוספה אחרי הקירור
ביצה קשה מלפפון ,בצל ירוק
שמנת
אופן הכנה:
מנקים את הסלק ,מקלפים ,ומגרדים בפומפייה בצד הגדול יותר
תפוחי אדמה ,מנקים ,מקלפים ,ופורסים לקוביות בינוניות
מוסיפים כ 3.5 ליטר מים רותחים
סוחטים מיץ מחצי לימון, מוסיפים לסיר
בנינג'ה סמארט ליד:
סיר לחץ 4 דקות ,שיחרור מהיר,מקררים
בכל צלחת מוסיפים ביצה קשה חתוכה, מלפפון ובצל ירוק, וכף שמנת ,מערבבים.