19 May
19May

רכיבים:

4 ביצים

500 גר גבינה לבנה

 גביעה שמנת חמוצה 

3/4 כוס סוכר 

2 סוכר וניל

חבילה פודינג וניל

3 כפות קורנפלור

אבקת אפיה

אופן הכנה:

תבנית 20 ס"מ עגולה

מפרידים ביצים, את החלבון מקציפים עם סוכר וסוכר וניל עד לקצף עמיד,בקערה נפרדת מערבבים את שאר הרכיבים,מאחדים את הרכיבים ביחד,בעדינות בתנועות כיפול

בנינג'ה סמארט ליד :

500 מ"ל מים רותחים, תוכנית אידוי+אפיה 160 מעלות, 40 דקות


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.