29 Apr
29Apr

רכיבים: 

 6 ביצים (מספיק ל5 טורטיות ) 

חצי כוס חלב

מלח

 גבינה צהובה

 טורטיות

 חמאה 

אפשר להוסיף ירק שאוהבים

 אופן הכנה: 

ביצים מערבבים יחד עם חלב ומלח לפי הטעם . מחבת צריכה להיות בערך בגודל של טורטייה 22/24 סנטימטר, שמים חתיכה קטנה של חמאה ,עד שנמסה ,מורכים על כל המחבת . מטגנים טורטייה מצד אחד עד שמשחימה ,הופכים ,ושופכים עם מרית של מרק ,מרית אחת של תערובת ביצים מעל לטורטייה ,לא נורא עם קצת יוצא מקצוות ,מוודאים שחביתה תחסה את כל הטורטייה מטגנים מתחת למחסה כ3 דקות על אש בינונית, עד חביתה מוכנה, שמים מחצי אחד של טורטייה גבינה צהובה ,וסוגרים עם צד שני של טוריה ,מטגנים כל צד עוד כ חצי דקה .

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.