14 Apr
14Apr

מרכיבים : 

3 תפוחי אדמה גדולים

 3 כפות קמח

 2 ביצים 

3/4 כפית מלח

 אופן הכנה : 

תפוחי אדמה מקלפים ,שוטפים , מגרדים בפומפייה על הצד הקטן(אפשר גם גדול יותר ) יותר מוציאים נוזלים שיצאו, מוסיפים ביצים ,קמח ,מלח כ3/4 כפית מחממים מחבת עם שמן ,כל לביבה ככף גדולה ,ששמים את הבלילה במחבת קצת משטחים שיהיה יחסית דק, ככה יוצא יותר קריספי. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה כשמוכן מעבירים עם צלחת עם נייר סופג, לספוג את השמן המיותר  מגישים עם שמן חמוצה על יד.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.