07 Apr
07Apr

רכיבים:

פילה מושט /אמנון 

מלח,פלפל,גריל דג,פפריקה מתוקה,פלפל

2 כפות מיונז 

3 תפוחי אדמה בינוניים

סלסלת פטריות שמפיניון

גבינה צהובה כ 4 פרוסות,או כ 100 גר מגורדת

אופן הכנה:

מנקים את הדגים ,מוסיפים את כל התבלינים כולל מיונז ושמים בצד.

מנקים ומקלפים תפוחי אדמה,פורסים לעיגולים דקים יחסית,פטריות מנקים ,פורסים כל פטריות ל4

שמים בתבנית נייר אפיה ,שפריץ שמן אבל גם לא חובה,שמים את הדגים,מערבבים בתערובת מיונז שנשארה את התפוחי אדמה,ומניחים יחד עם הדגים ,מפזרים מעל בתפזורת את הפטריות. 

 בתנור שחומם מראש 180 מעלות,30 דקות ,בודקים מוכנות תפוחי אדמה, מוסיפים מעל הדגים גבינה צהובה ולעוד 10 דקות. 


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.