מרכיבים:
כבד עוף חצי קילו
3 ביצים קשות
100 גר חמאה
בצל
2 גזרים
מלח, פלפל, פפריקה אדומה
אופן הכנה:
מנקים את הכבדים, חותכים לחצי, מערבבים עם תבלינים .שמים בצד למנוחה וספיגת טעמים.
מנקים בצל, קוצצים דק, גזר מנקים מקלפים ומגרדים במגרדת על בינוני.
ממיסים 50 גר חמאה במחבת מטגנים את הבצל עד שקיפות ,מוסיפים גזר מטגנים עד לריכוך כ 5 דקות ,מוסיפים את הכבדים ,מטגנים כ 5 דקות ל אש בינונית עד שמוכן ,ממתינים עד שמתקרר, מעבירים או למטחנת בשר ,או לסלייסר ידני, מוסיפים 3 ביצים ועוד 50 גר חמאה הנותרים ,טוחנים ביחד ,עד לתערובת אחידה ,טועמים ומתקנים טעמים עם מלח