20 Apr
20Apr

רכיבים : 

חבילת שרימפס אפשר מבושל אפשר גם לא.

 סלסלה פטריות שמפיניון 

בצל אחד גדול קצוץ

  3 שיני שום כתושות

 כפית מלח

 1/4 כפית פלפל שחור 

1/2 כפית פפריקה מתוקה 

שמנת לבישול קופסא

 גבינה צהובה 100

 גרם 50 גר חמאה לטיגון

 אופן הכנה: 

שוטפים את השרימפס, מתבלים בכל התבלינים ,שמים בינתיים בצד בצל מנקים שוטפים, קוצצים, פטריות מנקים וחותכים חתיכות גדולות יחסית. ממיסים את החמאה במחבת יחסית עמוקה, מתגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים פטריות ,מטגנים את שהנוזלים של הפטריות מצטמצמים ,מוסיפים שרימפס, מטגנים על אש בינונית כ 5 דקות, אם שרימפס היה לא מבושל ניתן להוסיף עוד כמה דקות. מוסיפים את השום ואת השמנת לבישול ,ומבשלים עד שהשמנת מתחילה לבעבעה ,מפזרים גבינה צהובה ,מערבבים עד שגבינה נמסה.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.