26 Apr
26Apr

רכיבים : 

כבד עוף חצי קילו

 סלסלת פטריות שמפיניון

 בצל 1 גדול 

3 שיני שום 

 מלח ,פלפל, פפריקה אדומה מתוקה

 שמנת לבישול

 3 כפות שמנת חמוצה

 חמאה 50 גרם 

ספגטי 

אופן הכנה :

כבד עוף ,מנקים ושוטפים ,וחותכים לחתיכות קטנות ,ממליחים ומפלפלים ושמים פפריקה אדומה. שמים בצד. בצל ,מנקים וקוצצים יחסית גס, פטריות מנקים וחותכים לפרוסות בינוניות מחממים מחבת עם חצי מהחמאה, כשהיא נמסה מוסיפים בצל מטגנים עד שנהיה שקוף על להבה בינונית, מוסיפים שום כתוש ,ואת הפטריות ואת חלק השני של החמאה ,מטגנים עד שהנוזל של פטריות מצטמצם ,מוסיפים את הכבדים ,ומטגנים כ 5 דקות ,מוסיפים את השמנת לבישול ואת השמנת החמוצה ומערבבים ,נותנים להתבשל עד ששמנת מתחילה לבעבעה, טועמים יש צורך מתקנים טעם עוד תבלינים. מכינים את הספגטי לפי הוראות יצרן , מערבבים טוב יחד עם הכבדים ברוטב

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.