06 May
06May

קילו סינטה לבן

3 כפות מיונז

כפית חרדל דג'ון

כפית פפריקה מתוקה 

1/4 כפית פלפל שחור

כפית מלח

תבלין על האש/גריל עוף

1/4 כפית שום גבישי

1/4 כפית פילדלפיה

2 ביצים

קמח

פירורי לחם

אופן הכנה:

פורסים את הבשר יחסית דק לשניצל, מ2 צדדים עוברים עם פטיש לבשר

 מכינים מרינדה,מערבבים מיונז,חרדל,וכל שאר התבלינים,שמים בשר בפנים,ולמקרר לכמה שעות, רצוי לילה

מכינים 3 צלחות,קמח,ביצים, פירורי לחם

כל שניצל קודם בקמח,אחרי זה ביצה,ובסוף פירורי לחם,מטגנים עם אש בינונית בשמן חצי עמוק

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.