קילו סינטה לבן
3 כפות מיונז
כפית חרדל דג'ון
כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית פלפל שחור
כפית מלח
תבלין על האש/גריל עוף
1/4 כפית שום גבישי
1/4 כפית פילדלפיה
2 ביצים
קמח
פירורי לחם
אופן הכנה:
פורסים את הבשר יחסית דק לשניצל, מ2 צדדים עוברים עם פטיש לבשר
מכינים מרינדה,מערבבים מיונז,חרדל,וכל שאר התבלינים,שמים בשר בפנים,ולמקרר לכמה שעות, רצוי לילה
מכינים 3 צלחות,קמח,ביצים, פירורי לחם
כל שניצל קודם בקמח,אחרי זה ביצה,ובסוף פירורי לחם,מטגנים עם אש בינונית בשמן חצי עמוק