14 Apr
14Apr

מרכיבים:

 300 גר בשר בקר טחון 

חצי כפית פפריקה מתוקה

 חצי כפית גריל עוף

 1/4 כפית שום גביש

 1/4 כפית פלפל שחור

 כפית מלח

 בצל 1 

כף גדושה פירורי לחם (לא חייב )

 ניתן להוסיף לטעם שומן כבש 

מי שאוהב גם ירק (פטרוזיליה, כוסברה) 

מיונז (אפשר טחינה במקום ) 

פיתות 

יוצא בערך 10 חצאים

 אופן הכנה:

מקלפים את הבצל ,ושוטפים אותו ,אפשר לקצוץ קטן, אני מעדיפה לגרד בפומפייה על הצד הכי קטן (ככה ילדים לא מרגישים אותו ) מערבבים אם שאר המרכיבים ,אם יש זמן לשים במקרר לכמה שעות ,לנוח ולספוג טעמים . לחתוך את הפיתות לחצי ,אפשר גם רבעים . למרוח חצי כפית מיונז לשים את התערובת בשר בפנים ,בערך כף גדושה וחצי בכל חצי פיתה ,שהשכבה לא תהיה עבה מידי, כדי שהבשר יהיה מוכן מבפנים . 

בנינג'ה גריל  תוכנית AIR FRY 180 מעלות 12 דקות ,להשפריץ שמן קצת מכל צד ,להפוך באמצע  .

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.