מרכיבים:
300 גר בשר בקר טחון
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית גריל עוף
1/4 כפית שום גביש
1/4 כפית פלפל שחור
כפית מלח
בצל 1
כף גדושה פירורי לחם (לא חייב )
ניתן להוסיף לטעם שומן כבש
מי שאוהב גם ירק (פטרוזיליה, כוסברה)
מיונז (אפשר טחינה במקום )
פיתות
יוצא בערך 10 חצאים
אופן הכנה:
מקלפים את הבצל ,ושוטפים אותו ,אפשר לקצוץ קטן, אני מעדיפה לגרד בפומפייה על הצד הכי קטן (ככה ילדים לא מרגישים אותו ) מערבבים אם שאר המרכיבים ,אם יש זמן לשים במקרר לכמה שעות ,לנוח ולספוג טעמים . לחתוך את הפיתות לחצי ,אפשר גם רבעים . למרוח חצי כפית מיונז לשים את התערובת בשר בפנים ,בערך כף גדושה וחצי בכל חצי פיתה ,שהשכבה לא תהיה עבה מידי, כדי שהבשר יהיה מוכן מבפנים .
בנינג'ה גריל תוכנית AIR FRY 180 מעלות 12 דקות ,להשפריץ שמן קצת מכל צד ,להפוך באמצע .