22 Jun
22Jun

מצרכים:

כוס קמח תופח

3/4 כוס סוכר

כף תמצית וניל

2 ביצים

1/3 כוס שמן

1/2 כוס חלב

לגנאש ,שמנת מתוקה 

שוקולד מריר של עלית 

אופן הכנה :

מקציפים סוכר עם הביצים ותמצית וניל,מוסיפים חלב,בהדרגה מוסיפים קמח,לאחר מכן שמן ,מערבבים טוב

מעבירים לתבניות של קפקייקס

בתנור:

180 מעלות ,כ 20 דקות לבדוק שקיסם יוצא יבש

בנינג'ה גריל:תוכנית אפיה, 160 מעלות כ 15 דקות ,לבדוק שקיסם יוצא יבש

מכינים גנאש בסיר קטנה ממיסים שוקולד בתוך שמנת לבישול,כשמוכן שופכים מעל הקפקייקס המוכנים

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.