מרכיבים:
500 גר בשר בקר טחון
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית גריל עוף
1/4 כפית שום גביש
1/4 כפית פלפל שחור
כפית מלח
בצל 1
תפוח אדמה קט
ן כף גדושה פירורי לחם
מי שאוהב גם ירק (פטרוזיליה, כוסברה)
אופן הכנה :
מקלפים את הבצל ,ושוטפים אותו ,אפשר לקצוץ קטן, אני מעדיפה לגרד בפומפייה על הצד הכי קטן (ככה ילדים לא מרגישים אותו ) ,תפוח אדמה מקלפים ,שוטפים ומגרדים גם בפומפייה על הצד הקטן ביותר ,מערבבים אם שאר המרכיבים ,אם יש זמן לשים במקרר לכמה שעות ,לנוח ולספוג טעמים . מכינים כדורים של קציצה ,בערך כף כל קציצה ,עם יד קצת רטובה ,ככה בשר פחות נדבק לידיים משטחים קצת כל קציצה.
בנינג'ה גריל על תוכנית AIR FRY 200 מעלות 12 דקות ,להפוך באמצע ובסוף אפשר להוסיף עוד ל2 דקות גריל אם רוצים שהקציצה תהיה קריספית יותר