רכיבים:
חצי קילו חזה עוף טחון,או פרגיות
תירס מתוק 3/4 קופסה
ביצה
פירורי לחם
בצל מגורד בפומפייה דקה.
תבלינים, מלח,פלפל,פפריקה מתוקה,גריל עוף, שום גבישי.
אופן הכנה:
מערבבים הכל למאט פירורי לחם,יוצרים צורה שאוהבים,מכסים בפירורי לחם, רצוי להקפיא לפני הכנה אך אפשר גם ישר .
מטגנים או בשמן עמוק או שחצי עמוק,
בנינג'ה גריל מצב מחבת ,12 דקות הפכתי באמצע . שפריץ שמן מעל, או באייר פראי 200 מעלות 12 דקות ,בשני הצורות יוצא מעולה