11 Apr
11Apr

מצרכים:

 קופסא של שפרוטים 5-6 ביצים קשות מיונז 

אופן הכנה:

 חוצים את הביצים בזהירות לחצי ,מוציאים את החלמון ושמים בקערה נפרדת . מפוררים אותם עם מזלג ,לוקחים את השפרוטים ,מרוקנים משמן ,לוקחים כל פעם כמה ומועכים אותם עם מזלג, מערבבים ביחד ,מוסיפים כ כף וחצי מיונז ,מערבבים יחד למשכה חלקה יחסית ,טועמים אם חסר מלח מוסיפים. לא תמיד צריך ,תלוי במליחות שך שפרוטים .  לוקחים כפים ומכניסים לתוך החלבון של הביצה בזהירות את תערובת.


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.