11 Apr
11Apr

מרכיבים:

חצי חבילה צנוניות

 בצלים ירוקים 

מלפפונים גדולים

  שמנת חמוצה, גביע  250 גר

 מלח   

אופן הכנה: 

שוטפים את הירקות, צנונית מנקים מהצ'ופצ'יקים מהצדדים, חותכים את הצנונית לחצי, ופורסים לחצי עיגולים דקים ,בכל ירוק מנקים מהקצוות שלא נראים טוב ,ומהקצה של בצל עצמו פורסים דק, מלפפון אפשר להוריד קליפה אפשר להשאיר כמו שהוא, לחתוך לחצי לאורך ולפרוס דק, חצי כפית מלח ולערבב עם שמנת חמוצה .

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.