11 Apr
11Apr

מצרכים:

 כוס קמח תופח

 3 ביצים

 כפית אבקת אפיה(לא חייבים ,ככה יוצא גבוהה יותר)

 כמה טיפות תמצית וניל או שקית סוכר וניל

 2 תפוחים בינוניים

3 כפות סוכר

 קופסה של שמנת חמוצה 250 גר 

אופן הכנה: 

מגרדים בפומפייה אל בצד הבינוני, את התפוחים (ניתן להחליף בכל פרי שאוהבים) מערבבים כל המרכבים ביחד ,עד שנוצרת בלילה חלקה   מחממים מחבת עם שמן כ 3 כפות, כל אחד זה בערך כף גדושה של בלילה, לשים לב ששמים במחבת במרווחים שיהיה מקום לתפיחה, מטגנים על אש בינונית עד להזהבה מ2 הצדדים, מפזרים טיפה סוכר או אבקת סוכר כשמוכן, ניתן להגיש עם שמנת חמוצה עם קצת סוכר לתביעה.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.