11 Apr
11Apr

מצרכים :

6 ביצים 

3/4 כוס חלב 

מלח

 חמאה כ50-60 גרם לטיגון 

. מספיק ל כ 7-8 חתיכות לחם גדולות . 

אופן הכנה:

טורפים ביצים אם החלב ומלח שמים כל פעם 2-3 פרוסות לחם בתוך הבלילה, נותנים לבלילה להיספג בתוך הלחם ,לשים לב שלא ייספג יותר מידי כדי שלא יתפורר בפנים . בזמן שלחם סופג את הבלילה ,שמים במחבת כ1/3 מהחמאה שהכנו ,ברגע חמאה נמסה ומחבת חמה ,שמים את הלחם בתוך המחבת , מתגנים על אש בינונית עד להזהבה ,הופכים צד ושוב עד להזהבה. ניתן לעשות אותו מתכון ולהחליף מלח בסוכר ואז יצא לכם מתוק אני מעדיפה לחם מטוגן מלוח .

בנינג'ה גריל:

בתנית של פלנצ'ה למרוח קצת חמאה טל הפלנצ'ה,תוכנית פלנצ'ה 180 מעלות 4 דקות כל צד

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.