11 Apr
11Apr

מצרכים: 

חצי קילו גבינה טוב טעם (טבורוג)

 3  כפות קמח, אפשר גם תופח 

 3  כפות סוכר

 שקית סוכר וניל

כמה טיפות תמצית וניל.

 2 ,או 3 ביצים, תלוי בגבינה, אם גבינה יחסית נוזלית 2 ביצים מספיק. 

אופן הכנה:

מוציאים מאריזה את הגבינה מפוררים אותה עם מזלג, מוסיפים את כל המצרכים למאט הקמח, מערבבים, מוסיפים את הקמח מערבבים שוב . מרטיבים טיפה את הידיים כדי להכין כדורים. עם כף גדולה לוקחים מהבלילה, מעבירים לידיים ויוצרים כדור , בצלחת נפרדת שמים קמח ,בתוך הצלחת עוטפים את הכדור בקמח מכל הצדדים ,קצת מועכים את הכדור, 

מחממים שמן במחבת כ 3 כפות, מטגנים על אש בינונית עד להזהבה. כשכולם מוכנים, יוצא בערך 9 כדורים ,מפזרים מלמעלה או קצת סוכר או אבקת סוכר

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.