מצרכים:
חצי קילו גבינה טוב טעם (טבורוג)
3 כפות קמח, אפשר גם תופח
3 כפות סוכר
שקית סוכר וניל
כמה טיפות תמצית וניל.
2 ,או 3 ביצים, תלוי בגבינה, אם גבינה יחסית נוזלית 2 ביצים מספיק.
אופן הכנה:
מוציאים מאריזה את הגבינה מפוררים אותה עם מזלג, מוסיפים את כל המצרכים למאט הקמח, מערבבים, מוסיפים את הקמח מערבבים שוב . מרטיבים טיפה את הידיים כדי להכין כדורים. עם כף גדולה לוקחים מהבלילה, מעבירים לידיים ויוצרים כדור , בצלחת נפרדת שמים קמח ,בתוך הצלחת עוטפים את הכדור בקמח מכל הצדדים ,קצת מועכים את הכדור,
מחממים שמן במחבת כ 3 כפות, מטגנים על אש בינונית עד להזהבה. כשכולם מוכנים, יוצא בערך 9 כדורים ,מפזרים מלמעלה או קצת סוכר או אבקת סוכר