12 Apr
12Apr

מצרכים :

 כל מלוואח קנוי ,אני מעדיפה של מעדנות ,

ביצים קשות ,על כל מלוואח שמכינים ביצה 

עגבנייה גדולה

מלח

 אופן הכנה: מלוואח מתגנים במחבת כ2 דקות כל צד על אש גבוהה, תבדקו שלא יישרף אין צורך בשמן ,מלוואח מספיק שמנוני. עגבנייה מגרדים בפומפייה על הצד הכי קטן,מוסיפים כחצי כפית מלח ומערבבים. על המלוואח המוכן שמים על החצי כ 2כפות רסק שיצא לנו, פורסים את הביצה ומניחים גם על הרסק שמים טיפה מלח על הביצה .מקפלים ל 2 ובתאבון.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.