12 Apr
12Apr

מרכיבים :

 כוס קמח לבן

 כוס מים 

2 ביצים 

שקית סוכר וניל

ל 3 כפות סוכר

 יוצא 8 בלינצ'ס

 שמן לטיגון 

אופן הכנה :

מערבבים קודם את כל המרכיבים היבשים ,קמח ,סוכר וניל ,סוכר, אחרי זה מוסיפים ביצים ומים מערבבים טוב ,שלא יהיו גושים בבלילה ,ניתן ידנית ניתן להיעזר גם בבלנדר. משתמשים במחבת קטנה 22 או 24 סנטימ, בקערה קטנה שמים שמן ולוקחים מברשת לשמן לבלינצ'ס ,משתמשים בכף קטנה של מרק ,כל בלינצ'ס זה כף . מחממים מחבת, כשהיא חמה מברישים עם שמן ,צריך להיות קצת שמן רק כדי שלא ידבק, ממלאים כף של מרק בבלילה ושופכים על המחבת ומסובבים את המחבת כך שכל המחבת תהיה בשכבה דקה של הבלילה, מתגנים כדקה כל צד ,או עד שמזהיב קצת. כשמוכן וקצת מתקרר, מורחים שוקולד או כל ממרח אחר שאוהבים

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.