04 Jan
04Jan

רכיבים:

ברוסט כבש כ 2 

ק"ג תפוחי אדמה

תבלינים: על האש,מלח,פלפל,פפריקה מתוקה ,שום כתוש כ 5 שיניים

אופן הכנה:

מנקים את הנתח ,מייבשים ,מערבבים את כל התבלינים ,ומורחים את התבלינים על הנתח מכל הצדדים,נותנים מנוחה בצד לפחות כמה שעות.

תפוחי אדמה פורסים חתיכות גסות אפשר גם להשאיר שלמים,ממליחים מאט שמים את הנתח מעל,סוגרים עם נייר כסף.

מכיניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות.שעה עם הנייר,לאחר שעה מורידים את הנייר כסף,מורידים טמפרטורה ל 180 מעלות ,לעוד כשעה וחצי שעתיים תלוי בעובי הנתח, הופכים בין לבין

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.