14 Jul
14Jul

רכיבים:

5 ביצים 

3 פרוסות לחם 

קופסת טונה

עגבניה

מלח, פלפל

100 גר חלב

חמאה לטיגון

גבינה צהובה 

אופן הכנה:

מורידים את הקשה מהלחם,ופורסים לקוביות,

עגבניות חותכים לחתיכות קטנות, טונה מסננים משמן,ומפוררים.ביצים מערבבים עם חלב,מוסיפים את כל שאר המרכיבים,חוץ מלחם,מחממים מחבת יחד עם החמאה עד שהיא נמסה מסדרים את הלחם על המחבת ושופכים את כל התערובות .אפשר גם להוסיף את הלחם לפני לתערובת,אבל ממש לפני טיגון,סוגרים עם מחסה מטגנים על אש בינונית עד שמתייצב ,הופכים בזהירות,אם מתפרק,ניתן לחלק ל4 חלקים ואז להפוך,מפזרים גבינה צהובה מלמעלה,סוגרים עם מחסה לעוד כ 3 דקות.


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.