15 Oct
15Oct

רכיבים: 

3 תפוחי אדמה בינוניים

4,5 נקניקיות

5 ביצים 

מלח,פלפל

אופן הכנה:

מקלפים תפוחי אדמה,פורסים לקוביות קטנות ,מערבבים עם מלח ופלפל,מתחילים לטגן על אש בינונית עד שתפוחי אדמה כמאט מוכנים,פורסים נקניקיות לעיגולים קטנים, מוסיפים לתפוחי אדמה מטגנים כ 5 דקות ביחד, מוסיפים מעל את תערובת ביצים עם עוד קצת מלח,מטגנים על אש בינונית מתחת למחסה כשצד אחד זהוב מחלקים ל4 חלקים והופכים ומטגנים עד להזהבה

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.