07 Jun
07Jun

רכיבים:

200 גר גבינה צהובה מגורדת

200 גר גבינה מלוחה,פטה/בולגרית/סולוגוני  ,מגורדת

4 ביצים

כוס קמח

3/4 כוס חלב

חמאה לטיגון

אופן הכנה:

מקציפים את הביצים,מוסיפים את הגבינות ,לאחר מכן מוסיפים קמח,ומתחילים לאט לאט להוסיף חלב, התערובת צריכה להיות במרקם של שמנת .

מחממים מחבת עם חמאה,מטגנים על אש נמוכה ,עם מחסה עד להזהבה ,והופכים לצד שני ,כאשר מוכן מורחים קוביה של חמאה מעל .


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.