16 Jun
16Jun

רכיבים: 

 6 ביצים (מספיק ל5 טורטיות ) 

מלח

 גבינה צהובה

 טורטיות

שמן לטיגון 

נקניקיות

אפשר להוסיף ירק שאוהבים

 אופן הכנה: 

נקנקניית פורסים ל2 ומטגנים עד להזהבה,ביצים מערבבים עם מלח לפי הטעם . מחבת צריכה להיות בערך בגודל של טורטייה 22/24 סנטימטר, שמים חתיכה קטנה של חמאה ,עד שנמסה ,מורכים על כל המחבת . מטגנים טורטייה מצד אחד עד שמשחימה ,הופכים ,ושופכים עם מרית של מרק ,מרית אחת של תערובת ביצים מעל לטורטייה ,לא נורא עם קצת יוצא מקצוות ,מוודאים שחביתה תחסה את כל הטורטייה מטגנים מתחת למחסה כ3 דקות על אש בינונית, עד חביתה מוכנה, שמים מחצי אחד של טורטייה נקניקיות,וסוגרים עם צד שני של טוריה ,מטגנים כל צד עוד כ חצי דקה .

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.