04 Sep
04Sep

רכביבים:

2 כוסות אורז

בשר טחון כ 400 גר

בצל

2שיני שום

מלח,פלפל,פפריקה מתוקה

2 כפות סוכר 

קופסא של 200 גר רסק עגבניות

מים רוטחים 2,1/4 כוסות

אופן הכנה:

מנקים ומקלפים בצל,קוצצים דק,מטגנים עד לשקיפות ,מוסיפים שום כתוש  מטגנים יחד כדקה,מוסיפים את בשר מפוררים אותו,מתגנים מספר דקות עד שבשר משנה צבע,מוסיפים את כל התבלינים ,את הרסק והסוכר מערבבים טוב.מוסיפים אורז נקי ,מערבבים ביחד,ומעל שופכים מים רוטחים,וסוגרים לכ 20 דקות.



הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.