מצרכים :
300 גר טחון בקר
100 גר תרכיז עגבניות
כוס מים רותחים
בצל גדול
2 כפות סוכר
כפית פפריקה מתוקה
כף מלח ,1/4 כפית פלפל שחור
חבילת ספגטי
אופן הכנה :
מנקים את הבצל ,קוצצים לחתיכות קטנות , מתגנים עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ,מפוררים מתגנים יחד עם הבצל עד שבשר מתחיל להחליף צבע לחום ,מוסיפים את תרכיז עגבניות ,את המים הרותחים ואת כל התבלינים ,מערבבים הכל יחד וממתינים שמתחילים בועות ,טועמים בדרך כלל לוקח כ 10 דקות שבשר מוכן ,אם חסר מלח או סוכר מוסיפים לפי הטעם ,תלוי בתרכיז עגבניות לפעמים חמוץ יותר, אז יש צורך ביותר סוכר. ניתן להשתמש בקטשופ במקום תרכיז עגבניות, יהיה צורך בפחות סוכר .
מכינים ספגטי לפי הוראות יצרן
מערבבים ביחד, בתאבון