25 Jun
25Jun

רכיבים:

3 כרעיים 

מיונז 2 כפות

מלח,פלפל ,פפריקה אדומה,גריל עוף

אורז בסמטי 2 כוסות

3 כוסות מים רותחים

אופן הכנה:

עוף מחלקים ל2 שוק וירך, מתבלים בכל התבלינים ומיונז,שמים במקרר לשעה

אורז שוטפים טוב ממליחים מוסיפים פפריקה מתוקה כף,שמים בתבנית כ 5 כפות שמן,שמים את האורז ,שופכים מים רותחים,מעל את העוף,מחסים עם נייר אפיה רטוב

בתנור שחומם מראש 180 מעלות לשעה,אם רוצים עוף שחום יותר, מוצאים את הנייר אפיה ועוד 10 דקות על מצב גריל 



הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.