31 Jul
31Jul

רכיבים:

כוס וחצי אורז

300 גר בשר טחון

כף מלח,חצי כף פלפל,חצי כף פפריקה מתוקה,חצי כף גריל עוף,חצי כף שום גבישי

2 ביצים

שמן לטיגון

2 כוסות מים רותחים 

אופן הכנה:

מחממים שמן במחבת, שמים בשר מפורר ,מטגנים כ2 דקות, מוסיפים את כל התבלינים מערבבים,מוסיפים אורז נקי, מטגנים יחד עוד כ2 דקות,מוסיפים מים רותחים ,סוגרים עם מחסה לכ 15 דקות או עד שאורז מוכן.

שופחים מעל ביצים טרופות,מערבבים,וסוגרים עם מחסה לעוד כ 3 דקות .


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.