22 Apr
22Apr

רכיבים:

חצי קילו פרגיות

 2 כוסות אורז 

שמן לטיגון 

כפית מלח ,פלפל שחור ,פפריקה מתוקה ,גריל עוף ,טוסקנה

 אופן הכנה : 

פרגיות מנקים וחותכים לחתיכות קטנות יחסית, מתבלים בכל התבלינים .שמים במקרר לחצי שעה עם שי זמן . אורז שוטפים עד יוצאים מים שקופים . מחממים מחבת עמוקה עם שמן ,מטגנים את הפרגיות עד שחצי מוכן, מוסיפים את האורז מערבבים יחד עם הפרגיות ,מטגנים כמה דקות ,מוסיפים עוד קצת מלח , מוסיפים מים רותחים כ 2.5 כוסות ,מחסים במחסה, מבשלים כ15 דקות בודקים את האורז ,מערבבים נותנים עוד 5 דקות עד שמוכן.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.