27 Apr
27Apr

רכיבים:

בשר בקר ,היה לי כתף  300גר

3 בצלים

2 גזרים 

אורז 

ראש שום 

תבלינים ,מלח ,לפלפל, פפריקה מתוקה ,גריל עוף, כמון 

אופן הכנה:

בשר חתכים לרצועות/חתיכות קטנות כדי שיהיה מוכן מהר יותר ,מערבבים עם כל התבלינים למאט כמון ,שמים בינתיים בצד.

בצל מנקים וחותכים לחצאי עיגול .

בסוטג' מחממים שמן כ 3 כפות ,מטגנים מתחילים לטגן את הבצל עד שניה שקוף ,מוסיפים את הבשר, מטגנים כ5 דקות על אש גבוהה מכל צד ,מנמיכים את האש לבינונית, וסוגרים עם מחסה ,מבשלים את שבשר כמאט מוכן עוד כ 20-25 דקות , לאחר מכן מוסיפים את הגזר מבשלים יחד כ3 דקות מוסיפים כף כמון מערבבים יחד ,מוסיפים 2 כוסות אורז שטוף טוב מוסיפים עוד מלח ככפית, מערבבים ביחד ,מוסיפים מים רותחים עד שמחסה את האורז ,כ2 כוסות .מפזרים מעל את השום נקי מקליפה, סוגרים עם מחסה ,עד שאורז מוכן ,בערך עוד 20 דקות .


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.