06 Mar
06Mar

רכיבים: 

כבד עוף נקי ,חצוי כחצי קילו 

פפריקה מתוקה,שום גבישי,פלפל, גריל עוף

ביצה 

קמח תופח/פירורי לחם

שמן לטיגון 

אופן הכנה:

מערבבים כבדים נקיים יחד עם התבלינים, ושמים במקרר לפחות לחצי שעה לספוג טעמים.

טורפים ביצה,שמים כבד בתוך ביצה לאחר מכן בקמח ,חוזרים על הפעולה פעמיים,פעם שניה אפשר בפירורי לחם.

מטגנים בשמן חצי עמוק כ 2 דקות כל צד,להיזהר לא יותר מזה כדי שכבד לא יתייבש

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.