21 Jul
21Jul

רכיבים:

כבד עוף חצי קילו

2 בצלים גדולים

מלח,פלפל,פפריקה מתוקה, שום גבישי,גריל עוף

2 כפות דבש

2 כפות טריאקי(לא חובה)

שמן לטיגון

אופן הכנה:

כבד עוף מנקים ,פורסים כל חלק ל2, מוסיפים כל התבלינים.

בצל מנקים פורסים בחצי עיגול יחסית דק

מטגנים על אש בינונית את הבצל כ 10 דקות ,מוסיפים את את הדבש וטריאקי,מערבבים,מטגנים כ 2 דקות,מוסיפים כבדים,מטגנים עד שמוכנים כ 5 דקות,חשוב לא לייבש מידי את הכבדים,כדי שיצאו רכים ולא יבשים

רצוי להגיש עם פירה

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.