רכיבים:
כבד עוף חצי קילו
2 בצלים גדולים
מלח,פלפל,פפריקה מתוקה, שום גבישי,גריל עוף
2 כפות דבש
2 כפות טריאקי(לא חובה)
שמן לטיגון
אופן הכנה:
כבד עוף מנקים ,פורסים כל חלק ל2, מוסיפים כל התבלינים.
בצל מנקים פורסים בחצי עיגול יחסית דק
מטגנים על אש בינונית את הבצל כ 10 דקות ,מוסיפים את את הדבש וטריאקי,מערבבים,מטגנים כ 2 דקות,מוסיפים כבדים,מטגנים עד שמוכנים כ 5 דקות,חשוב לא לייבש מידי את הכבדים,כדי שיצאו רכים ולא יבשים
רצוי להגיש עם פירה