רכיבים:
חבילה של כנפיים אווז ,או שוקיים אווז 2 חבילות(יש 2 בכל חבילה)
מיץ תפוזים/מיץ תפוזים ופסיפלורה
2 תפוזים
2 תפוחים רצוי מסוג סמיט
2 אגסים
תבלינים : מלח כף, פלפל 1/4 כפית, פפריקה אדומה מתוק 1/2 כפית ,גריל עוף חצי כפית חצי כפית שום גבישי.
אופן הכנה:
מנקים את חלקי אווז ,מתבלים בכל התבלינים תפוזים מנקים ,חותכים לעיגולים ,מניחים בתבנית לאורך כל תחתית תפוחים ואגסים מנקים ופורסים לחתיכות ללא הליבה עם הגרעינים . מוסיפים לתבנית שמים מעל את החלקי אווז, שופכים מעל את המיץ . סוגרים עם נייר כסף . מחממים תנור 180% ,שמים לשעה וחצי יחד עם הנייר כסף , מוציאים את נייר כסף ,ומשאירים לעוד שעה ורבע, מידי פעם מסובבים ,כדי שישחימו מ2 צדדים
בנינג'ה סמארט ליד:
סיר לחץ 27 דקות ,שיחרור מהיר,לאחר מכן גריל ,10 דקות הופכים באמצע