26 Apr
26Apr

רכיבים: 

חבילה של כנפיים אווז ,או שוקיים אווז 2 חבילות(יש 2 בכל חבילה) 

מיץ תפוזים/מיץ תפוזים ופסיפלורה

 2 תפוזים

 2 תפוחים רצוי מסוג סמיט

 2 אגסים 

תבלינים : מלח כף, פלפל 1/4 כפית, פפריקה אדומה מתוק 1/2 כפית ,גריל עוף חצי כפית חצי כפית שום גבישי.

 אופן הכנה: 

מנקים את חלקי אווז ,מתבלים בכל התבלינים תפוזים מנקים ,חותכים לעיגולים ,מניחים בתבנית לאורך כל תחתית תפוחים ואגסים מנקים ופורסים לחתיכות ללא הליבה עם הגרעינים . מוסיפים לתבנית שמים מעל את החלקי אווז, שופכים מעל את המיץ . סוגרים עם נייר כסף . מחממים תנור 180% ,שמים לשעה וחצי יחד עם הנייר כסף , מוציאים את נייר כסף ,ומשאירים לעוד שעה ורבע, מידי פעם מסובבים ,כדי שישחימו מ2 צדדים

 בנינג'ה סמארט ליד:

סיר לחץ 27 דקות ,שיחרור מהיר,לאחר מכן גריל ,10 דקות הופכים באמצע

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.