20 Apr
20Apr

רכיבים:

 פרפר חזה עוף

 שקית נודלס

 בצל אחד רצוי אדום 

גזר אחד גדול 

סלסלת פטריות שמפיניון

 קופסת תירס קטנה

גמבה

  מלח כפית

 פלפל 1/4 כפית

 רוטב סויה כ 100 מל

3 כפות צילי מתק 

3 כפות תריאקי

שום כתוש 3 שיניים

 אופן הכנה : 

חזה עוף שוטפים ,פורסים לקוביות קטנות יחסית ממליחים יחד עם פלפל, שמים בצד . בצל מנקים וקוצצים, גזר מנקים ומקלפים ומגרדים בפומפייה בצד בגדול ,פטריות מנקים חותכים חתיכות גדולות יחסית . מטגנים בצל עד להזהבה מוסיפים גזר מטגנים עד שמתחיל להתרכך, מוסיפים פטריות ,מטגנים עד שנוזלים של פטריות להצטמצם, מוסיפים את החזה, מטגנים עד לכמאט מוכן ,מוסיפים את הרטבים ואת התירס מתוק מסונן ,אפשר להשאיר קצת מהנוזלים ולשפוך פנימה. מערבבים ,מטגנים עד שחזה מוכן ,טועמים ומשפרים טעם לפי אך שאוהבים. מכינים את הנודלס לפי הוראות יצרן , מסננים כשמוכן ומערבבים יחד.

אופציה נוספת להכין הכל בסוטז או מחבת עמוקה ,יחד. חוסך זמן .עם מים רותחים ככוס וחצי,לערבב,לסגור עם מחסה, ל 10 דקות על אש גבוהה,להוריד את המחסה עוד 5 דקות ,לערבב טוב טוב לבדוק שחזה מוכן והנודלס.לכבות את האש,לסגור עם מחסה לעוד כמה דקות. 

אני אוהבת יותר את האופציה הראשונה אם יש לכם קצת יותר זמן פנוי

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.