26 Apr
26Apr

מרכיבים: 

חמאה 50 גרם

 סלסלת פטריות

 בצל אחד 

2 תפוחי אדמה בינוניים

 שמנת לבישול 

2 כפות קמח

 מלח, פלפל לפי טעם

 אופן הכנה : 

תפוח אדמה  מקלפים ,שוטפים ,חותכים לריבועים קטנים ,שמים בסיר של מרק להתבשל . שוטפים וקוצצים בצל ומתחילים לטגן על חמאה , פטריות שוטפים וחותכים לרצועות קטנות ,מסיפים לטיגון ביחד עם הבצל . כשהנוזלים מצטמצמים ,מוסיפים את הבצל ופטריות לסיר עם התפוח אדמה , ממשיכים לבשל עד שתפוח אדמה מתחילים להתרכך כ 25 דקות ,מוסיפים את השמנת לבישול ,מערבבים נותנים להתבשל עוד כ 10 דקות ,לוקחים את הקמח מערבבים עם מים כחצי כוס מים ,עד שאין גושים ,ומוסיפים למרק (קמח מסמיך את המרק),מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ,מבשלים עוד 5 דקות ,בודקים שתפוח אדמה מוכן

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.