26 Apr
26Apr

מצרכים:

קג פילה סלמון פרוס לרצועות בינוניות

2 עגבניות 

2 בצלים 

תפוחי אדמה 3

מיונז 

גבינה צהובה מגורדת 

מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ,תבלין גריל דגים ,שום כתוש

אופן הכנה:

בצל מנקים ,שוטפים ,חותכים לעיגולים דקים ,משמנים עם מברשת תבנית לאפיה ,שמים בתחתית את  הבצל

תפוחי אדמה מנקים ,מייבשים פורסים חתיכות עגולות דקות ,ממליחים טיפה 

ושמים בתבנית מעל הבצל .

סלמון מתבלים בכל התבלינים ,רצוי שינוחו לפני זה במקרר כחצי שעה לפחות 

מניחים את הסלמון מעל לתפוחי אדמה .

עגבניות פורסים לעיגולים דקים ושמים מעל סלמון ,מורכים מיונז מעל שכבה .

מחממים תנור אפיה 180%

כ25 דקות ,מוציאים שמים גבינה צהובה מעל ומחזירים לעוד כ 15 דקות .

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.