מצרכים:
קג פילה סלמון פרוס לרצועות בינוניות
2 עגבניות
2 בצלים
תפוחי אדמה 3
מיונז
גבינה צהובה מגורדת
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ,תבלין גריל דגים ,שום כתוש
אופן הכנה:
בצל מנקים ,שוטפים ,חותכים לעיגולים דקים ,משמנים עם מברשת תבנית לאפיה ,שמים בתחתית את הבצל
תפוחי אדמה מנקים ,מייבשים פורסים חתיכות עגולות דקות ,ממליחים טיפה
ושמים בתבנית מעל הבצל .
סלמון מתבלים בכל התבלינים ,רצוי שינוחו לפני זה במקרר כחצי שעה לפחות
מניחים את הסלמון מעל לתפוחי אדמה .
עגבניות פורסים לעיגולים דקים ושמים מעל סלמון ,מורכים מיונז מעל שכבה .
מחממים תנור אפיה 180%
כ25 דקות ,מוציאים שמים גבינה צהובה מעל ומחזירים לעוד כ 15 דקות .