26 Aug
26Aug

רכיבים: 

חזה עוף חצי קילו

לטמפורה:

אבקת טמפורה קנויה מערבבים רק עם מים קרים

לרוטב:

2 כפות דבש

4 כפות קטשופ

חצי כוס צילי מתוק 

1/4 כוס רוטב סויה

2 כפות חומץ לסושי

מיץ לימון מחצי לימון 

שמן לטיגון

כפית מלח

אופן הכנה:

מנקים חזה עוף, פורסים לריבועים קטנים,מערבבים עם כפית מלח שמים בצד .

מערבבים אבקת טמפורה עם מים קרים עד שיוצאת בלילה סמיכה, לפי הוראות יצרן.

מערביים חזה עוף יחד עם ה טמפורה. 

מחממים מחבת עם שמן לטיגון מטגנים עד שחזה עוף משנה צבע ללבן, מערבבים.

בצד מערבבים את כל הרכיבים של הרוטב.שחזה מוכן שופכים את הרוטב מעל. אפשרת לטגן קצת ביחד ,אפשר גם בלי טיגון נוסף .



הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.