27 Aug
27Aug

רכיבים:

סלסלת פטריות שמפיניון 

חמאה לטיגון כ 50 גר

בצל קטן קצוץ דק

3 שיני שום כתושות 

שמנת לבישול 10 אחוז

כפית מלח,1/4 כפית פלפל 

כ 300 גר פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן

אופן הכנה:

ממיסים חמאה במחבת ,מטגנים בצל עד לשקיפות,מוסיפים שום כתוש,מטגנים עוד כ 2 דקות ,מוסיפים פטריות חתוכות לקוביות, מטגנים שמצמצמים הנוזלים מפטריות, מוסיפים את שמנת,מלח ופלפל מערבבים,מבשלים יחד עד שמתחילות בועות בשמנת. מערביים יחד עם פסטה

ניתן להוסיף גבינה צהובה לרוטב בסוף בישול של הרוטב.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.