23 Jul
23Jul

רכיבים:

חבילת פסטה

חזה עוף 2 חצאים

תרכיז עגבניות 150 גר

מלח,פלפל,פפריקה מתוקה,גריל עוף,שום גבישי

2 כפות סוכר

2 כוסות מים רוטחים

אופן הכנה:

חזה עוף מנקים פורסים לקוביות קטנות מערבבים עם כל התבלינים חוץ מסוכר.

מחממים מחבת עם שמן כ3 כפות.מטגנים חזה עוף על אש גבוהה עד להזהבה מוסיפים תרכיז עגבניות ,2 כפות סוכר מערבבים,מוסיפים את הפסטה,מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, מערבבים סוגרים עם מחסה ,על אש בינונית עד שפסטה מוכנה.כ 15 דקות.



הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.