31 May
31May

רכיבים:

חבילת פסטה 

כ 200 מ"ל קוביות עגבניות ומיץ טבעי

שמנת לבישול

בצל

3 שיני שום כתושות

מלח,פלפל,פפריקה מתוקה

200 מ"ל מים רותחים

 גבינה צהובה כ100/150 גר

אופן הכנה:

בצל מנקים ,פורסים דק, מטגנים עד לשקיפות,מוסיפים שום כתוש מטגנים עוד כ2 דקות,מוסיפים את תרכיז עגבניות ומים,מערבבים,ומבשלים עד שמתחיל שרוטב מתחיל לבעבע,מוסיפים את התבלינים ואת השמנת לבישול,מבשלים כמה דקות עד שמתחיל גם לבעבע,מוסיפים את הגבינה הצהובה,ומערבבים עד שגבינה נמסה.

מכינים את הפסטה לפי הוראות ייצרן,מסננים,ומערבבים יחד עם הרוטב המוכן 

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.