רכיבים :
חזה עוף
למשרה: תבלינים: מלח, פלפל שחור, שום גבישי, גריל עוף, פפריקה מתוקה 2 כפות מיונז ,כף קטשופ לציפוי: 2 ביצים, קמח תופח
אופן הכנה:
פורסים חזה עוף לרצועות, לא דקות מידי מערבבים מיונז, קטשופ וכל שאר התבלינים ביחד, שמים בפנים את החזה עוף, מערבבים טוב . שמים במקרר לפחות לשעתיים . לציפוי כל רצועה שמים קודם בקמח אחרי זה ביצה שוב קמח ,שוב ביצה ושוב קמח כל חתיכה צריכה לעבור בקמח 3 פעמים ,פעמיים בביצה, ככה הציפוי יהיה עבה יותר וקריספי יותר . מטגנים בשמן חם או עמוק או חצי עמוק עד להזהבה .