14 Aug
14Aug

רכיבים: 

סינטה או שייטל בקר לחצי קילו

כף חרדל דיג'ון

4 ביצים 

חצי כפית שום גבישי,חצי כפית פלפל,חצי כפית פפריקה מתוקה,חצי כפית טוסקנה

אופן הכנה:

פורסים את הבשר כסנטימטר כל שניצל,משטחים עם פטיש בשר.

תורפים 2 ביצים ומערבבים יחד עם כל התבלינים וחרדל,תובלים את השניצלים .משאירים במקרר לשעה.

מכינים 2 קערות ,אחת עם קמח,שניה פירורי לחם. תובלים קודם בקמח אחרי זה בביצים, לאחר מכן בפירורי לחם

מטגנים על אש בינונית עד להזהבה, או בשמן עמוק



הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.