רכיבים:
סינטה או שייטל בקר לחצי קילו
כף חרדל דיג'ון
4 ביצים
חצי כפית שום גבישי,חצי כפית פלפל,חצי כפית פפריקה מתוקה,חצי כפית טוסקנה
אופן הכנה:
פורסים את הבשר כסנטימטר כל שניצל,משטחים עם פטיש בשר.
תורפים 2 ביצים ומערבבים יחד עם כל התבלינים וחרדל,תובלים את השניצלים .משאירים במקרר לשעה.
מכינים 2 קערות ,אחת עם קמח,שניה פירורי לחם. תובלים קודם בקמח אחרי זה בביצים, לאחר מכן בפירורי לחם
מטגנים על אש בינונית עד להזהבה, או בשמן עמוק