16 Apr
16Apr

רכיבים:

2 ק"ג אסאדו 

סלסלת פטריות

 4 תפוחי אדמה גדולים 

בקבוק בירה 0.5 ליטר

 3 כפות רוטב טריאקי 

2 כפות צ'ילי מתוק 

כפית פפריקה אדומה מתוקה 

כף מלח

 1/2 כפית פלפל שחור

 כפית גריל עוף

 אופן הכנה: 

שוטפים את הבשר ומייבשים ,פורסים לריבועים בינוניים, מערבבים עם הרטבים וכל התבלינים ,שופכים את הבירה מעל. אם יש זמן שמים במקרר לכמה שעות ,אפשר גם ללילה פטריות שוטפים ומנקים, אם פטריות גדולות חותכים ל2 או 4 תלוי בגודל הפטרייה ,קטנות משאירים כמו שהם. תפוחי אדמה מקלפים ,שוטפים וחותכים לפרוסות בינוניות. 

 בנינג'ה סמארט ליד:

על בישול/צריבה עד שסיר חם כ 3 דקות , שמים את האסאדו בפנים יחד עם הבירה, מוסיפים עוד כוס מים רותחים ,או ציר מרק ,משנים לתוכנית סיר לחץ HI ,שחרור מהיר 50 דקות. אחרי שלחץ משתחרר ,מוסיפים את תפוחי אדמה ופטריות, שמים שוב לסיר לחץ ,עוד 5 דקות. אחרי שלחץ משתחרר,שמים לעוד 3-4 דקות גריל HI להשחמה .

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.