16 Jun
16Jun

מצרכים :

 עוף שלם בינוני כ1.5 ק"ג תבלינים שאוהבים אצלנו פפריקה מתוקה ,גריל עוף ,מלח כ3/4 כפית כף וחצי מיונז 

אופן הכנה:

 עושים מסג לעוף עם כל התבלינים ,אפשר להשאיר במקרר חצי שעה ,שעה לספיגת טעמים ניתן גם להכין ישר , שמים בכערה של נינג'ה כ250 מל מים רותחים את העוף שמים עם הבטן למטה בתבנית המחוררת . קודם מדליקים את בנינג'ה SMART LID על תוכנית סיר לחץ HI עם שחרור מהיר ל 25 דקות . אחרי שמשחררים את הלחץ ,מעבירים לתוכנית טיגון ואידוי לעוד 15 דקות ,בודקים שהעוף מתחיל לקבל את הצבע המתאים ,מעבירים לסיומת 4-5 דקות גריל גבוהה . כשמוכן מוציאים בזהירות , ניתן להפוך בזהירות באמצע כדי שישחים גם בצד השני של העוף, לא חובה יוצא מעולה גם ככה

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.