22 Apr

רכיבים:

אפונה יבשה 250 גר

בצל

גזר

מים רווחים

מלח,פלפל

קבנוס/עוף מעושן/כל בשר מעושן הולך

2 תפוחי אדמה

אופן הכנה:

אפונה שוטפים ומשרים במים לכמה שעות ,למרות שרשום בעטיפה שאיו צורך.

על תוכנית בישול צריבה,רמה 4 מטגנים בצל וגזר במאט שמן ,שמים את האפונה ,ואת הבשר מעושן שבחרנו,ממלאים במים רותחים ,כ2.5 3 ליטר, סוגרים את הסיר,מעבירים למצב לחץ גבוהה,עם שיחרור מהיר,15 דקות, לאחר משתחרר בלחץ,מוסיפים את התפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות ,סוגרים לעוד 5 דקות לתוכנית לחץ שיחזור מהיר,אין צורך בבלנדר,אפונה יוצאת רכה מאוד


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.