12 Apr
12Apr

מצרכים :

תפוחי אדמה כחצי קילו 

חמאה 50גר

חלב כוס חד פעמית

מלח 

 אופן הכנה:

מקלפים את התפוחי אדמה ,שוטפים ,פורסים לחתיכות גדולות 

שמים בקערה של סמארט ליד ,על תוכנית סיר לחץ HI , שחרור מהיר ל8 דקות 

שמים כחצי ליטר מים רותחים .

כשמוכן מסננים מהמים מעבירים לקערה גדולה או לסיר אחר, מוסיפים חלב ,חמאה, כפית מלח ,מועכים את התפוחי אדמה ,לוקחים מיקסר ידני ומקציפים .אם אוהבים פירה דליל יותר מוסיפים עוד כ1/4 כוס חלב

פירה יוצא רך מאוד וקציפתי .טועמים אם יש צורך מוסיפים עוד מלח ומקציפים עוד קצת.




הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.